Home » Kamp groep 8

Kamp groep 8

Kamp groep 8

23 jun. 2015 20:50

Guus, Jordy en Elena maakten een verslag van deze toffe dagen. De kampfoto's zijn er ook. Bekijk ze snel!

Foto's >>> Kamp groep 8!

 

                       Schoolkamp Sparrenhof

 

Maandagochtend 25 mei 2015 moesten we om 09:30 op school zijn. Je moest je spullen inleveren en die werden in de grote aanhanger gelegd. Toen moest je klaar gaan staan met je fiets. Na ongeveer een half uur vertrokken we.

We stopten in het bos bij een speeltuin. Daar kregen we wat te drinken en te eten en een banaan. Toen zijn we doorgefietst.

Aangekomen op Sparrenhof moesten we ons luchtbed opblazen en onze spullen voor de avond klaarleggen. Toen moesten we naar het praathuis waar Martin zijn presentatie gaf. In die presentatie waren leuke grapjes verwerkt. Daarna gingen we in de speeltuin spelen en we werden met een elastiek aan elkaar gemaakt en moesten we vossenjacht doen. Daarna gingen we verschillende spelletjes doen zoals: proeven, de wandelende A, een moeilijke rekensom, een parcour afleggen met een bekertje water, over plankjes lopen die kinderen vasthielden en we moesten een soort conditietraining doen. We hadden nog niet alle spelletjes gehad, maar toen was het eten klaar. Toen hebben we lekkere macaroni gegeten. Daarna hadden we een bonte avond dat was erg gezellig, die avond deden we verschillende dingen. Het was eigenlijk een spelavond met spellen van ik hou van Holland en de jongens tegen de meiden. Toen we naar bed moesten, gingen we met de meiden in een kring liggen en deden we verschillende dingen. Er waren al een paar meiden die al lagen te slapen. Toen kwamen de jongens naar boven en wilden met ons kussengevecht doen. Toen kwam juffrouw Tonny naar boven en moesten we gaan slapen. Ze bleef ook boven, maar er lagen twee jongens nog bij ons op de kamer de juffrouw had ze helemaal niet in de gaten. De juffrouw was bezig en toen renden de jongens naar beneden en de juf had ze nog steeds niet door. We zijn uiteindelijk pas om half 5 gaan slapen. De volgende dag werden om 8 uur met hele harde muziek wakker gemaakt. We moesten in onze pyjama ochtendgymnastiek doen. Daarna mochten we omkleden en gingen we ontbijten. Even later gingen we op de fiets naar de manege en gingen we in groepjes paardrijden. Als je niet aan de beurt was mocht je in de speeltuin spelen. Daar stonden ook pony’s die kon je aaien. Er waren ook pony’s die waren aan het vrijen. Ik ging op Speedy rijden. In het begin gingen we rondjes lopen. Daarna gingen we in draf, dat was erg leuk. Toen we weer op het kamp terug waren, gingen we middageten. We hebben ook ik de speeltuin gespeeld. Aan het einde van de middag kwamen er juffrouws.

‘s Avonds hadden ze een verrassing voor ons namelijk spooktocht. Maar daarvoor gingen we eerst glow-in-the-dark trefbal doen. Daarna gingen we de avondwandeling doen. Tenminste de juffrouw s noemden het een avondwandeling maar het was eigenlijk een ! Mijn vader deed ook mee met de spooktocht als duivel\vampier. Die ochtend daarna werden we door de jongens wakker gemaakt. Daarna moesten we onze spullen pakken en beneden opladen. Het laatste ontbijt was aangebroken. Dat was het laatste ontbijt en ook het laatste eten wat we kregen. Daarna vertrokken we weer naar huis en onze familie was heel blij om ons te zien.

Elena van den Broek

 

Kamp sparrenhof ma 25 tot woe 27 mei

We waren om 9:30 u. naar school gegaan. Daarna moesten de tassen in de bakwagen. Toen we dat hadden gedaan, gingen we vertrekken naar Sparrenhof. Maar eerst 2 rondjes fietsen om de school en daarna gingen we onderweg naar sparrenhof. Onderweg stopten we ook bij een speeltuin waar we mochten spelen en eten. Daarna gingen we weer verder naar sparrenhof. Toen we er waren kregen we eerst een spreekbeurtje van Martin. Hij was als meisje verkleed en ik noemde ik hem Martina. Toen mocht iedereen naar buiten, maar eerst je luchtbed oppompen. Behalve Tunahan, Emre en ik, die bleven daar even slapen en we moesten ook een vossenjacht spel doen. Dat was leuk. Je moest dieren zoeken en daarvan kreeg je een paar letters. Dat was erg leuk, maar je was aan elkaar vast gebonden dus wel moeilijk. Toen je alle letters had had je het woord eliminatie ronde. Er was een bord waar alle punten op stonden en je had ook corvee en dat was niet leuk. Je moest toilet doen, afwassen, tafel dekken en afdekken en vegen of slaapzaal. Daarna in de avond hadden we de bonte avond. Dat was zuid tegen noord en dat was leuk, want ze hadden ik hou van Holland en de jongens tegen de meisjes in elkaar gemixt. En dat was leuk. Noord had gewonnen. Yeee!!!!!Daarna toen het ochtend was kregen we een bootcamp les van juf Angelique en dat was stom, omdat het heel vroeg was. Iedereen was nog moe. Daarna gingen we eten. ’s Middags hadden we 6 kamp en dat was leuk. We hadden rekenen, proeven met een beker, parcours en de lopende A en de zebra en dat was heel leuk. En we hadden slag bal gedaan met leerkrachten en die avond hadden we bezoek van 2 muzikanten Teun en Jesse en dat was heel leuk met al die muziek en spelletjes. Toen had zuid gewonnen. We hadden ook nog spooktocht. De ochtend daarna was de laatste en dat was niet leuk. Toen moest je omkleden en je luchtbed leeg laten lopen, eten en vertrekken. Toen we weer op school waren was het ook heel leuk en heel gezellig en daarna was iedereen naar huis. En bedankt Coert, Martin (Martina), Tonny ,Lianne, Susan, Kitty, Mariëlle, Roxanne en Angelique .

 Groetjes Jordy

 

                                                                           Kamp Sparrenhof

We gingen 25 mei op kamp met de fiets. We gingen expres 10 km omrijden dat is een beetje gek. Toen we aankwamen gingen we eerst onze slaapplek zoeken, daarna ging Martin Zoutendijk een grappige spreekbeurt geven over de regels. Je kon er leuk spelen in een coole speeltuin met voetbalveld. We hebben ook levend stratego gedaan in het bos dat was leuk. We waren ook bij een manege geweest ik vond het paardrijden best leuk maar de speeltuin was een beetje saai. En er kwam ook nog een bandje uit Dongen en toen deden we ook spelletjes. We hebben ook een spooktocht gelopen, ik had hem veel enger verwacht

Goof vond ik wel grappig. En verder hebben we ook nog een vossen jacht gedaan. Dat is dat je mens gaat zoeken in een pak in het bos. We zaten ook met ons groepje aan elkaar met riemen en touwtjes dat was wel grappig . Daar na moesten we een woord maken van de letters die we hebben gekregen van de mensen. Het woord was Eliminatierondes. We sliepen wel elke keer laat en er gingen heel veel kinderen met snoep gooien. En er liet ook iemand scheten in zijn slaap. Ik vond het wel raar dat ze de kussenslopen en zaklampen in de vriezer deden. Het kamp was heel leuk.

Guus van Schijndel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« Vorige Volgende »

Lees meer »