Home » De scholen zijn weer begonnen

De scholen zijn weer begonnen

De scholen zijn weer begonnen

24 aug. 2014 15:54

U kent ze vast: de spandoeken langs de weg met 'De scholen zijn weer begonnen'. Ze moedigen automobilisten en andere weggebruikers aan rekening te houden met kinderen die na de zomervakantie weer naar school gaan. De boodschap: kinderen moeten veilig naar school kunnen. Of ze nu zes of zestien jaar oud zijn. De scholen zijn weer begonnen is een van de bekendste campagnes van Veilig Verkeer Nederland.

Voor het schooljaar 2014-2015 gaat de actie op maandag 18 augustus van start en loopt in elke regio in de eerste twee weken van het nieuwe schooljaar.

Wees alert

Aan het begin van het schooljaar zijn kinderen vol van vakantieverhalen en van de spanning van een nieuw schooljaar. Ook lopen en fietsen veel kinderen een nieuwe route naar school. U en andere verkeersdeelnemers zien na lange tijd weer schoolgaande kinderen op de weg. Met de actie 'De scholen zijn weer begonnen' maakt VVN u extra alert op scholieren in het verkeer. Want hoe beter iedereen rekening houdt met elkaar, hoe beter het is voor de verkeersveiligheid.Geplaatst door vlinderboom

« Vorige

Lees meer »