Home » Kunstpodium groep 6

Kunstpodium groep 6

Kunstpodium groep 6

9 okt. 2014 14:32

Dinsdag kregen de leerlingen van groep 6 een leuke workshop dansen. Ze maakten hiervan zelf verslag.

De workshop kinderboeken week

We hebben een spel gedaan. Dan moest je met iemand een dansje oefenen  van acht seconden. Je moest in een kring gaan staan en dan de andere na doen. Dan moest je door wisselen. We gingen ook dansen en als de muziek stopten moet je stil staan. Ook oefende we een dansje voor aan het einde van de Kinderboeken week.

Het was echt een leuke workshop!!!

Marit van breugel.

we hadden een hele leuke workshop we moesten dansen. Eerst deden we een heel leuk spel dan moest je dansen en doen wat zij zei. Daarna moesten we soorten muziek verzinnen bijvoorbeeld: rock, ballet enzovoort ook hadden ik, Marit en Jessica de mummiestyle verzonnen en dat was heel leuk. Daarna moest je met zijn tweeën een dansje verzinnen van acht seconden en daarna in een kring gaan staan. Dan moest je je dans aan andere kinderen laten zien en dan moest de buitenste rij doorlopen, en dan moest je het dansje van iemand anders doen.  Als laatst moest je een dansje oefenen voor het eind van de Kinderboekenweek met het liedje feest

 Deze workshop was top!!!

Ashley  Stoffels groep 6

 

Hallo ik ben Lola Kim [9]. Wij hadden vanmorgen een workshop van “dansen”.

We moesten naar de gymzaal van groep 1 en 2.

We moesten de “stopdans” doen. Je moest door de zaal heen dansen op muziek,

En als de muziek stopte moesten we stil staan. Toen vroeg de gene die ons leiden wat voor stijlen we konden verzinnen. We hadden: Jazz, Hiphop, Disco, Hardrock, Ballet, Streetdance en breakdance.

Daarna moest je een 2tal zoeken, en samen een dansje verzinnen met je eigen stijl.

Merel en ik deden Disco. Het dansje “de makarena”. Toen moesten we in een kring staan.

En de voorste moesten steeds verwisselen. En dan gingen we in een 3tal dansjes na doen.

Als laatste leerde ze ons het dansje “feest”, van de kinderboeken week dat was leuk.

Groetjes Lola Kim [9] uit groep 6. 07-10-2014

 

De workshop

We gingen dansen bij de speelzaal warming up dansje doen dus iedereen ging willekeurig dansen en we mochten beetje raar doen en toen moesten we een vriend zoeken om mee te dansen je mocht een dansstijl verzinnen met je vriend en toen gingen we soort van klokdraai doen achterste moest blijven staan en de voorste moest naar een ander kind die naar achter staat en toen moesten we met 3 kinderen de eerste moest een dansstijl verzinnen en dan moet  die de andere tikken en dat gaat die het voor doen en dan gaat die de andere kind tikken en dan begint de andere kind en als laatst gingen we het kinderboekenweek lied dansen en toen was het afgelopen en het was heel leuk (einde)

Mustafa uit Groep 6                      07-10-2014

 

We kregen een seintje als we naar de speelzaal mochten.

Iedereen moest een warming-up doen, we moesten dansen .daarna moesten we in een dubbele kring staan een dans doen voor doen en de andere moesten  het na doen.

Daarna moesten we  een stopdans doen , als de muziek stopt moest je stilstaan.

En als afsluiter het kinderboekenweek nummer.

Faas uit groep 6  07-10-2014.

 

Tommie uit groep 6     07_10_2014

Toen we op school kwamen toen kregen we te horen wat we gingen doen en de juf zij dat we gingen dansen en dat vonden we heel leuk .  

En doen we naar de speelzaal gingen was het best wel spannend wat we gingen doen . en toen we gingen dansen moesten we eerst warming –up doen en daarna moesten we het dansspel

Jessica uit groep 6    7-10-2014

Vandaag kregen een workshop van het kunstpodium. we gingen eerst ons eigen opwarmen daarna gingen we allemaal dansen we moesten toen doen wat ze zij zoals alleen liggen op je buik. Daarna moesten we een dansstijl doen maar ik ,Marit en Ashley  hadden zelf iets bedacht

 Foto's >>>>Geplaatst door vlinderboom

« Vorige Volgende »

Lees meer »