Home » Bezoek bibliotheek

Bezoek bibliotheek

Bezoek bibliotheek

20 nov. 2014 20:30

Op woensdag 19 november hebben we met groep 3 een bezoek gebracht aan de bibliotheek. Na een gezellige wandeling kwamen we aan en werden ontvangen door twee medewerksters.


Eerst werd het boek ‘Een boek voor beer’ voorgelezen. We hebben hier ook nog even over nagepraat. Daarna werd er wat verteld over de bibliotheek.  Wat je er bijvoorbeeld kunt lenen en ook dat een biebpas voor kinderen gratis is. Ook heeft de medewerkster laten zien waar je de eerste leesboeken kunt vinden. Na de uitleg mochten de kinderen zelf nog rondkijken in de bieb. Er werden heel wat boeken uit de kast gehaald en bekeken! Sommige kinderen hebben  op hun gemak een stukje zitten lezen uit een boek.

Na het rondkijken was het tijd voor een spel. Tijdens de uitleg over de bibliotheek was al gezegd dat je goed op moest letten wat er verteld werd. Bij het spel werd er namelijk gekeken welke kinderen er goed hadden opgelet. Na het stellen van de vraag moesten de kinderen bij de ouder gaan staan die volgens hen het goede antwoord had gegeven. Het bleek dat de meeste kinderen heel goed hadden opgelet; ze hadden bijna alle vragen goed!

Toen het spel was afgelopen kregen de kinderen nog een snoepje en werd er weer teruggewandeld naar de school. Het was een heel gezellig uitje!

We willen tot slot alle ouders nog even bedanken die mee zijn gegaan. Heel erg gezellig en fijn dat jullie met zo’n grote groep waren!   

 

Groetjes van juf Leonie en de klassenouders van groep 3

 

FOTO'S >>>>>Geplaatst door vlinderboom

« Vorige Volgende »

Lees meer »