Home » Onze School » Nieuws » Overhandiging schooltuinpakket

Overhandiging schooltuinpakket

27 feb. 2013 13:21

De Vlinderboom is uitverkozen om als eerste basisschool het schooltuinpakket in ontvangst te nemen dat in Nederland beschikbaar gesteld wordt door de SPAR en medesponsor Boerenbond. Update: FOTO's !!!

De leerlingen van de groepen 5 en 6 hebben samen met Bobbie (van Ernst, Bobbie en de rest) een speciaal lied voor het schooltuinproject ingestudeerd. Hiervan zijn opnamens gemaakt voor een clip.

Aansluitend vond de overdracht, van de schooltuintjes, plaats. De lokale vertegenwoordigers van de Boerenbond en Spar overhandigden het pakket aan Dhr. Felix van den Bosch. Ook werd er een bedrag aangeboden aan de Zambia Child Foundation,om het daar mogelijk te maken naast de aanbouw van twee klaslokalen ook een moestuin aan te leggen.

Een fantastisch initiatief waar ook de Vlinderboom niet bij wil achterblijven. De leerlingen van groep 5 en 6 mochten "wortelschieten" dat wil zeggen zo lang mogelijk op 1 been op een paaltje blijven staan. Een cheque van 150 euro werd daarna overhandigd aan de Zambia Child Foundation.

Het feest was daarna nog niet compleet, want de andere klassen mochten daarna aansluiten voor een spetterend optreden van Bobbi.

We kijken terug op een bijzondere middag.

Heeft u ook het brabant nieuws van Omroep Brabant gezien?

Of het artikel gelezen bij dongen.nieuws?

Foto's >>>>

www.schooltuinproject.nl