Home » Onze School » Nieuws » Sportdag

Sportdag

17 apr. 2013 19:48

Ook dit jaar organiseert de gemeente Dongen in samenwerking met de cominatiefunctionarissen een sportdag voor een groot aantal basisscholen. De Vlinderboom doet mee op maandag 22 april.

Alle leerlingen worden maandag tussen 8.30 en 8.45 uur verwacht op de sportaccomedatie van Atledo. Daarna vind om 9.00 uur de gezamenlijke opening plaats.

De leerlingen van de groep 1 t/m 4 hebben hun sport en speldag op de velden van de hockeyclub Liberty

De leerlingen van de groep 5 t/m 8 hebben hun sport en speldag op het Atledo terrein.

Om 14.10 uur vind de gezamenlijke afsluiting plaats waarna om 14.30 uur de sportdag afgesloten worden en de kinderen opgehaald kunnen worden.

Kom in sportkleding, neem een lunchpakket met drinken mee en iets lekkers voor tussendoor.

Wij wensen iedereen veel plezier en succes!