Home » Onze School » Nieuws » Verkeersexamen

Verkeersexamen

18 apr. 2013 16:00

Na de theorie was het nu tijd voor de praktijk. De leerlingen mochten op de fiets laten zien hoe het moet in het verkeer. Gefeliciteerd allemaal met het behalen van jullie verkeersdiploma!

Het Verkeersexamen bestaat 81 jaar en dat betekent dat VVN in haar bestaan ruim 15 miljoen diploma's heeft uitgereikt. Met het Verkeersexamen stimuleert VVN goed verkeersonderwijs, zowel theoretisch als praktisch. Het praktische gedeelte dat scholen vanaf medio maart t/m juni uitvoeren is gericht op de zelfstandige mobiliteit van de kinderen. Met het oog op de toenemende verkeersdrukte is dit harder nodig dan ooit! Zelfstandig ergens naar toe gaan, is alleen mogelijk als dat veilig kan. Ideaal is wanneer verkeersles op school en verkeersopvoeding thuis hand in hand gaan.

(bron: veilig verkeer nederland)

Foto's >>>>