Home » Onze School » Nieuws » Uitslag Kangoeroewedstrijd

Uitslag Kangoeroewedstrijd

4 jun. 2013 12:28

Eindelijk! Na heel erg lang wachten, kwam vorige week eindelijk post van de Kangoeroewedstrijd. In de doos zaten de certificaten voor alle leerlingen die meegedaan hebben met deze wiskundewedstijd.

Op deze certificaten stond de naam van de deelnemer in kunstige letters geschreven én het aantal behaalde punten.

Voor alle leerlingen was er een Super Floppy Cube. Een aardigheidje wat een beetje weg heeft van de bekende Rubik’s Kubus uit de jaren ’70.

Tevens was er voor alle deelnemers een kortingsbon voor het Museum Boerhaave in Leiden.

Meneer Robert maakte wat leuke foto’s waarop de tevreden leerlingen te zien zijn. Helaas was niet iedereen op het juiste tijdstip aanwezig om de prijzen in ontvangst te nemen, vandaar de foto niet compleet is.

Namens alle juffen, meesters en de leerlingen die (nog) niet mee gedaan hebben aan deze leuke uitdagende wedstrijd: allemaal van harte gefeliciteerd en wie weet wel weer tot volgend jaar!

Foto's >>>