Home » Onze School » Nieuws » Feest in 5-6

Feest in 5-6

22 jun. 2013 01:12

Dinsdag 18 juni was het feest in groep 5-6. Juf Riet, meester Michel en juf Ingrid vierden hun verjaardag met de kinderen.

De ochtend werd gezellig gevuld met optredens, verzorgd door de kinderen, spelletjes en wat lekkers.
In de middag brachten de kinderen een bezoek aan het melkveebedrijf van de familie Bastiaansen in Oosteind.
Daar werden de kinderen heel gastvrij ontvangen en mochten ze een kijkje nemen in de stallen en de weide. Natuurlijk kregen ze antwoord op alle vragen die ze hadden en konden ze de dieren echt aanraken.
Ter afsluiting van het bezoek aan de boerderij was er een heerlijk stukje kaas en een koel bekertje limonade.
Terug op school werd de dag passend afgesloten en kon iedereen tevreden terugkijken op een heel geslaagde dag.

Foto's >>>