Home » Onze School » Nieuws » Juffenverjaardag groep 7/8

Juffenverjaardag groep 7/8

5 sep. 2012 18:03

Op 5 september vierden de juffen van 7/8 hun verjaardagen. Mike en Gijs maakten hiervan een verslag.

Het feestje van de juffen.

Op woensdag 5 september gingen we het feestje van de juffen vieren. We gingen naar het landje toe. We kregen er snoep, koek en drinken. We gingen een hut bouwen.Hij was heel mooi geworden. We maakten hem van hooi en takken.Er stond ook nog een kruk in. We hadden takken met bladeren en hooi.Toen we klaar waren met de hut gingen we erin zitten.

Het was een hele ruime hut, er konden wel tien kinderen in ofzo. Op het hooi zat je lekker zacht.Toen we helemaal klaar waren met de hut ging ik voetballen met Jordy, Tim, Joey, Maud, Luuk en Karin. Ik hoorde bij Jordy. We hadden de tel niet bijgehouden. Ik hoorde ook nog een keer bij Joey en Luuk. Na het voetballen ging ik touwtje springen met Amber, Ayten, Gijs. Na het springen ging ik weer verder aan de hut. We maakten een kozijn. We gingen ook nog een kruiphok maken. Maar daar hadden we geen tijd meer voor. Want we gingen naar huis.

bedankt voor de leuke dag  Mike 7b

Juffendag !

Woensdag 5 september vierden onze juffen hum verjaardag. Toen we ’s morgens op school kwamen hielden we een receptie. Na de receptie gingen we naar een grasveldje. Toen we aan kwamen kregen we uitleg over wat wel en niet mocht. Bijna heel groep 8 ging voetballen. De kinderen uit groep 7 gingen voornamelijk hutten bouwen en overgooien . Er was een tafel met drinken en koek, snoep en cake waar we de hele dag van mochten pakken. De spelletjes die we deden waren erg leuk . Ik ging op een gegeven moment mee met een spel doen dat ik nog nooit had gedaan Daarbij moest je in een elastiek springen en zo. Ayten en ik gingen vier op één rij spelen . Vervolgens gingen we penalty’s schieten. We deden als je scoort ging je door, iedere keer kreeg je twee kansen . Ik had de eerste ronde gewonnen maar bij de tweede ronde viel ik al snel af. Toen ging ik touwtje springen met Karin, Ayten en Melissa . Daarna moesten we weer terug naar school lopen. Maar eerst wel even opruimen. Het was een erg leuke dag en we hebben plezier gehad.

Gijs 8b

Voor foto's klik hier.