Home » Onze School » Nieuws » NIEUWS UIT WEST 1

NIEUWS UIT WEST 1

11 sep. 2012 17:56

Achter de nieuwbouwwoningen aan de Reggestraat, wordt op 24 september gestart met de aanleg van een Natuurlijke Speelplaats. Dit initiatief is ontstaan door een aantal enthousiaste ouders die leuke, creatieve speelruimte wilden voor de kinderen in de buurt.

De buurtbewoners gaan, in samenwerking met de Wijkraad, Gemeente Dongen en de aannemer dit realiseren.

Dit project is ook genomineerd door de Rabobank voor “een steuntje in de rug”. Op www.tilburg.rabobank.nl staat een film van dit project (Stichting Leefbaarheid West 1) en kun je stemmen op ons, mits je lid bent van de Rabobank. Wij zien graag u stem!

Op zaterdag 29 september is de eerste werkdag van de buurtbewoners om fase 1 te realiseren.

Bent u nieuwsgierig geworden en vindt u het leuk om te komen kijken of helpen? Loop dan gerust eens langs.

Heel veel groeten,

Namens de Werkgroep Natuurlijke speelplaats West 1